Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας για την εκλογή της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Μετά την αίτηση υποψηφιοτήτων για τα αξιώματα και τη ψηφοφορία που ακολούθησε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας είναι η εξής.

Πρόεδρος : Ιορδάνης Τσώτσος
Α’ Αντιπρόεδρος : Παναγιώτης Σαραφούδης
Β’ Αντιπρόεδρος : Πέτρος Γαλανός
Οικονομικός Επόπτης : Ιωάννα Διαμαντή
Γενικός Γραμματέας : Ευστράτιος Κοτσίδης
Υπεύθυνος ΓΕΜΗ
& Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων : Ιορδάνης Τουρούτογλου
Υπεύθυνος Συμβουλευτικής

Υποστήριξης Επιχειρήσεων : Ιωάννης Σουπιάδης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας στη τοποθέτησή του ευχαρίστησε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Πέλλας για τη συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πέλλας που έγιναν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.
Τόνισε ότι εκλογή των 21 νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκπροσώπηση όλου του Νομού και όλων των κλάδων των επιχειρήσεων όπως και η εκλογή νέων επιχειρηματιών στο Διοικητικό Συμβούλιο, σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της διεκδίκησης λύσεων προβλημάτων που ταλανίζουν όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.
Ευχαρίστησε τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό δηλώνοντας ότι το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο πορεύτηκε σύσσωμο, μέσα σε δύσκολες συνθήκες για την οικονομία και τον Επιμελητηριακό θεσμό με όραμα, διάθεση και ανιδιοτελή προσφορά.
Παράλληλα έκανε μια παρουσίαση του έργου του Επιμελητηρίου Πέλλας, των παρεμβάσεων, διεκδικήσεων αλλά και των αποτελεσμάτων της προηγούμενης θητείας όπως και των παρεμβάσεων και της παρουσίας του Επιμελητηρίου Πέλλας μέσω της θέσης του Αντιπροέδρου που κατέχει στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Εξέφρασε τις ευχαριστίες προς όλους τους υποψηφίους στις εκλογές (εκλεγέντες και μη) για τον όμορφο εκλογικό τους αγώνα και επεσήμανε ότι όλοι μαζί, θα συνεχίσουν τα επόμενα χρόνια, να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του τόπου μας.
Συνεχάρη θερμά αυτούς που εκλέχθηκαν στη νέα Διοίκηση και ευχήθηκε να υπάρξει μια εποικοδομητική συνεργασία και γόνιμη θητεία, αφού τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας είναι κοινά για όλους και ενώνουν .
Κλείνοντας δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το Επιμελητήριο Πέλλας με το νέο Δ.Σ. να παρέχει με γνώση, εμπειρία αλλά και μεγάλη διάθεση, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις επιχειρήσεις μέλη μας, στην κοινωνία, και στον τόπο μας αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές ευκαιρίες για την τοπική παραγωγή και την ανάπτυξη κάθε τομέα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη συνεδρίαση όπου έγινε η τοποθέτηση των μελών του νέου Δ.Σ. στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στη Γ.Σ. της ΚΕΕ και τις Επιτροπές και φορείς που συμμετέχει το Επιμελητήριο Πέλλας και η εκλογή των Προέδρων των Τμημάτων του Επιμελητηρίου Πέλλας και εξελέγησαν.
Τμήμα Εμπορικό Πρόεδρος : Νεκτάριος Ελμαλόγου
Αναπληρωτής : Ιωάννης Σλάμκας

Τμήμα Εξαγωγικό Πρόεδρος : Ευστράτιος Κοτσίδης

Τμήμα Μεταποιητικό Πρόεδρος : Ιωάννης Μανωλάκης
Αναπληρωτής : Χρήστος Δαχής

Τμήμα Υπηρεσιών Πρόεδρος : Αντώνης Σιγάλας
Αντιπρόεδρος : Ανέστης Σαμαράς

Επίσης εκλέχτηκαν για το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών
Τακτικό Μέλος : Χαρούλα Δραγούμη
Αναπληρωματικά Μέλη:
: Ιωάννα Διαμαντή
: Ζωή Κράλλη