Μια πολυδιάστατη μορφή στο χώρο του Εδεσσαϊκού αθλητισμού είχαν την τύχη να συναντήσουν οι σπουδαστές της ειδικότητας “Προπονητής Αθλημάτων” την Παρασκευή 8-12-2017 στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας. Ο εκπαιδευτής φυσικής αγωγής-προπονητής, κος Χατζηγιάννης Χρήστος, γνωστός στους αθλητικούς χώρους με το προσωνύμιο “Τάκος”, επισκέφθηκε τους σπουδαστές και αποτέλεσε μια ζωντανή πηγή γνώσεων μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον τους.

Μεταξύ άλλων στο πλούσιο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί, η συμμετοχή του στην ομάδα Volleyball της Έδεσσας στην Α’ Εθνική κατηγορία, η πείρα του ως ιδιοκτήτης-προπονητής σε ένα από τα πιο δημοφιλή ιδιωτικά γυμναστήρια της πόλης, η εξειδίκευση του στις “αποκαταστάσεις”, το “personal training”, και τα τελευταία χρόνια, η “τριβή” του με το ιδιαίτερο άθλημα της τοξοβολίας στο οποίο είναι και υπεύθυνος προπονητής στην ομάδα της Έδεσσας.

Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ποικίλες ερωτήσεις σε έναν άνθρωπο που αποτελεί υπόδειγμα στον χώρο του αθλητισμού με βαθιά γνώση των μυστικών της προπονητικής.
Το ΔΙΕΚ Έδεσσας, μένοντας προσηλωμένο στη σύνδεση της αγοράς εργασίας με την κατάρτιση, συνεχίζει να φέρνει κοντά στους σπουδαστές του επιτυχημένους επαγγελματίες, ώστε να φωτίσουν τις ιδιαίτερες πτυχές των ειδικοτήτων.