Μέσα σε εορταστικό κλίμα χαράς οι γονείς των σπουδαστών και σπουδαστριών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα για να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό σεμινάριο Christmas Menu!


Το σεμινάριο διεξήχθη με την επιμέλεια του τομέα Επισιτισμού και περιλάμβανε την παρασκευή ενός ολοκληρωμένου μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, με ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό!
Οι γονείς με μεγάλη τους ευχαρίστηση μετατράπηκαν για λίγες ώρες σε μαθητές! Είχαν την ευκαιρία να δουν βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών, να κρατήσουν σημειώσεις και να λύσουν τυχόν απορίες, συνομιλώντας με τους Chefs, αλλά και τους εθελοντές σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ! Στο τέλος ακολούθησε γευστική δοκιμή!

Τις εκδηλώσεις υποστήριξε ο τομέας Τουρισμού, με σπουδαστές των τουριστικών ειδικοτήτων να αναλαμβάνουν την υποδοχή χαμόγελα και ζεστό gluwein, ενώ ο τομέας Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας ανέλαβε τη Χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση!

Ήταν το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων αποκλειστικά για γονείς, που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με σκοπό να τους μεταδώσει τη σπουδαστική εμπειρία ΔΕΛΤΑ που ζουν καθημερινά τα παιδιά τους!