Εορταστικό κλίμα επικράτησε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με κάλαντα, παραδοσιακή μουσική και ευχές. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δέχθηκε στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συλλόγους, οργανώσεις, φορείς και σχολεία που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.


Τα κάλαντα τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το Άσυλο του Παιδιού, η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Μπάντα του Γ΄Σώματος Στρατού, η Μπάντα της ΜΕΡΥΠ (Μεραρχία Υποστήριξης), το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το Κέντρο ΑμεΑ «Ο Σωτήρ», η Κομμουνιστική Νεολαίας Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Καταδρομέων Ιερολοχιτών Μακεδονίας.
«Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους χαρές, αγάπη και χαμόγελα. Με όλη μας τη δύναμη ας προσπαθήσουμε μαζί να κάνουμε τις ευχές μας πραγματικότητα! Όλοι μαζί, ενωμένοι, με αγάπη και αλληλεγγύη, να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο και να κρατήσουμε ζωντανή την επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, 2018, με υγεία, δημιουργία και ευτυχία», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.