Στη Σόφια της Βουλγαρίας παραβρέθηκαν η νεαρή αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μαλίγκα Έλενα με τη συνοδεία της προπονήτριάς της Μπιρόζη Αναστασίας, για να αγωνιστούν στο 8Th HEREYA OPEN, Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα.

dav

Η Μαλίγκα αγωνίστηκε στην κατηγορία των -55 κιλά Κορασίδων και ύστερα από 3 αγώνες έφτασε στο 3ο σκαλί του βάθρου. Συγκεκριμένα στον 1ο αγώνα κέρδισε με σκορ 25-12 έναντι της Βουλγάρας Stollova Yoana 9 (TURBO TEAM), στον δεύτερο αγώνα είχε να αντιμετωπίσει την επίσης Βουλγάρα Kovachka, Stefa (Class BUL) όπου κέρδισε τον αγώνα τα τελευταία δευτερόλεπτα με σκορ (22-20). Έπειτα στον τρίτο αγώνα και ημιτελικό αγωνίστηκε με την Ελληνίδα αθλήτρια Χαλκίδου Μαρία από τον ΗΦΑΙΣΤΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όπου και έχασε με σκορ 25-11 μένοντας έτσι στην 3η θέση.
dav

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 1200 αθλητές από 12 χώρες και 136 διαφορετικά σωματεία στο κατάμεστο κόσμο στάδιο του Asics Arena.
Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια για τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά που δεν τελείωσε όμως αφού το τελευταίο Πρωτάθλημα της χρονιάς πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής όπου τα παιδιά θα δώσουν την τελευταία μάχη για την εισαγωγή τους στην επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετέχουν 11 αθλητές. Αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα!