Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημέρα Καριέρας αφιερωμένη στον Τουρισμό, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 10.00 με 18.00, στο Capsis Hotel Thessaloniki.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπόψιν τον άρτιο προγραμματισμό των τουριστικών επιχειρήσεων στη στελέχωσή τους για τη νέα σεζόν, διεξάγει φέτος την Ημέρα Καριέρας στην αρχή του χρόνου συμβάλλοντας πιο άμεσα και αποτελεσματικά στην επαγγελματική απορρόφηση των σπουδαστών του. Ο Θεσμός των Ημερών Καριέρας προσφέρει στους αποφοίτους και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης την πολύτιμη ευκαιρία να έρθουν σε διαπροσωπική επικοινωνία με ξενοδοχειακές μονάδες- κολοσσούς στον Τομέα του Τουρισμού στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές των τομέων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία σειρά συνεντεύξεων σε βραβευμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ενεργά στον τουρισμό και κατέχουν μακροχρόνια εμπειρία όπως και ισχυρό branding, με στόχο φυσικά είτε την ολοκλήρωση μίας ποιοτικής πρακτικής άσκησης, είτε την άμεση επαγγελματική απασχόληση για την ερχόμενη σεζόν. Ειδικότερα, η Ημέρα Καριέρας αφορά τις εξής ειδικότητες:
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
(Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
(Τουριστικά Γραφεία)
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ
Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
Βοηθός Φυσικοθεραπείας
Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών
Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης φροντίζει για την παροχή πληθώρας ευκαιριών στους απόφοιτους και σπουδαστές του. Η συνεργασία με απαιτητικές επιχειρήσεις εξασφαλίζει τόσο την απόκτηση εμπειρίας όσο και γνώσεων στους σπουδαστές, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι η εκπαιδευτική ποιότητα και το υπόβαθρο κατάρτισης των σπουδαστών ανταποκρίνεται επάξια τις ανάγκες τις αγοράς, καθιστώντας τους πρώτους στις προτιμήσεις των Τουριστικών Μονάδων.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:
Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406,
www.iekalfa.gr