Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στην Αν. Αντιπεριφερειάχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο.

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές συζητήθηκαν οι δράσεις που έχει προγραμματίσει το Θέατρο για τη νέα χρονιά, όπως, επίσης, αναφέρθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης μιας αίθουσας με σύγχρονες προδιαγραφές και εναρμονισμένη στις ανάγκες των θεατρικών παραστάσεων.

«Γνωρίζω καλά την προσφορά του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Πρόθεσή μας είναι η στήριξη των σωματείων και των εκδηλώσεων που αυτά διοργανώνουν, μέσω των οποίων διατηρείται η παράδοση και προάγεται το πνεύμα» δήλωσε η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά ενημερώνοντας, παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο ότι προωθούνται οι διαδικασίες για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την υλοποίηση του υποέργου «Στερέωση, Συντήρηση & Αποκατάσταση Οθωμανικού Τεμένους Χουνκιάρ Τζαμί στην Έδεσσα – Β’ Φάση» στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση πολυχώρου πολιτισμού ‘Μ. Αλέξανδρος’ & περιβάλλοντος χώρου».

Στη συνάντηση με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παραβρέθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου το οποίο απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Σωτήρη Δραγούμη, τον Αντιπρόεδρο Παντελή Κιοσέ, τη Γραμματέα Δάφνη Φωτιάδου, τον Ταμία Παναγιώτη Γαρτσιώνη, την Έφορο Υλικού Ελένη Δίου, την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Φανή Ταρασίδου και το Μέλος Σοφία Νουσηκύρου.