Με καλή αμυντική λειτουργία ο Μακεδονικός Έδεσσας κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό φέτος μακριά από την έδρα του κόντρα στην Ένωση Τσάκων.


Οι βυσσινί παρατάχθηκαν με αμυντικό σχήμα και κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός προηγήθηκε μόλις στο 47′ με τον Ρέτζια από κοντά ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Μπουρδάνη. Οι βυσσινί έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ και να “κλειδώσουν” το ματς αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Στο 55′ ο Ρέτζιας είδε εκτός εστίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με λόμπα προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Στο 60′ ο Ζάσκας από πλάγια θέση σημάδεψε ψηλά άουτ. Στο 64′ ακυρώθηκε γκολ του Μητσόπουλου ως οφσάιντ και στο 71′ ο Ζάσκας μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά στο 75′ ο διαιτητής είδε χέρι στην προσπάθεια του Σκούλη να διώξει σε κόρνερ και με το πέναλτι του Πέτσου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1.
Μακεδονικός Έδεσσας (Χαραλάμπους): Γιόντης, Σουλιώτης, Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας, Μητσόπουλος, Μακρίδης (85′ Ροδίντσης), Ζάσκας, Μπουρδάνης, Χρυσοστόμου, Σκούλης.