Τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2017, 2018 και 2019» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο.

Το έργο για το οποίο έγινε ανοικτός, διεθνής, ηλεκτρονικός διαγωνισμός χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 391.500,00 €. Στη σύμβαση προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Είμαστε έτοιμοι μέσω του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, σε συνεργασία με τους φορείς και με τον ανάδοχο να αντιμετωπίσουμε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα την περίοδο που διανύουμε. Είναι επίσης σημαντικό, οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως και οι επισκέπτες στην περιοχή μας να ακολουθούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ώστε να έρχονται προετοιμασμένοι για ενδεχομένη κακοκαιρία» δήλωσε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.