Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (8-1-2018) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 19 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα ο 19χρονος με υπόδειξη του 39χρονου, αφαίρεσε από χώρο συνεδριακού κέντρου, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ από τσάντα 34χρονης ημεδαπής.
Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (8-1-2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 4 ημεδαπές ηλικίας 39, 24, 21 και 16 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα, παραβίασαν παράθυρο οικίας ιδιοκτησίας 56χρονης, μπήκαν στο εσωτερικό της, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν σήμερα (9-1-2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο 26χρονοι ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 33 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (8-1-2018) το απόγεμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 53χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 26,85 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθη προχθές (7-1-2018) το απόγεμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, φιάλες με συνολικά 42,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.