Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

• Συνελήφθη χθες (29-1-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό και στην αυλή του σπιτιού, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 543,9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.
• Συνελήφθησαν χθες (29-1-2018) σε περιοχές του Κιλκίς στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του και στην οικία του, διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
 Ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και 33 σπόρους κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν χθες (29-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 3 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 46, 35 και 25 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 46χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει τους άλλους δύο ομοεθνείς του, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (29-1-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 53χρονη ημεδαπή, καθώς ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς της, μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν ηλεκτρική συσκευή και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 300 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν χθες (29-1-2018) το βράδυ έλεγχοι σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Πέλλας, στο πλαίσιο των οποίων, συνελήφθησαν δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Ένας 30χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, ο οποίος παρεμπόδισε τον έλεγχο απενεργοποιώντας τους υπολογιστές που λειτουργούσαν στο κατάστημα, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 Ένας 46χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, ο οποίος παρεμπόδισε τον έλεγχο απενεργοποιώντας τους υπολογιστές που λειτουργούσαν στο κατάστημα, με τη χρήση τηλεχειριστηρίου, το οποίο κατασχέθηκε.
Στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν συμπεριλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, που απουσίαζε κατά τη στιγμή των ελέγχων.