Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 25-12-2017, παραβίασε δύο καταστήματα στην Κατερίνη, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (5-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρία άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο οχήματος που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 32 και 23 ετών, που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου τους. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της 29χρονης.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (5-1-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 61χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 140 πακέτα τσιγάρων και 6 φιάλες με συνολικά 45 λίτρα αλκοολούχου ποτού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Θανατηφόρο τροχαίο Σήμερα (6-1-2018) το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Χορτερού – Κοίμησης Σερρών, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος υπήκοος Αλβανίας και επέβαιναν σε αυτό η 28χρονη ομοεθνής σύζυγός του και η ανήλικη κόρη τους, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου και της 28χρονης και τον τραυματισμό της ανήλικης. Προανάκριση για αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.