Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:
1. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως και την έξοδο προς οικισμό Αγ. Παύλου, με κατεύθυνση προς δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και του Α/Κ Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.
2. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση), στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) έως τον Α/Κ Κ 9 (Τούμπας), καθώς και το οδικό τμήμα 400 μ. πριν τον Α/Κ Κ11 (Πυλαίας), μέχρι και 100 μ. μετά από αυτόν, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.
3. Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) και του Α/Κ Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα του Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικων), στο ύψος των ηχοπετασμάτων, δεξιά, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.