Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργανώνει και τη φετινή χρονιά σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα τις καθιερωμένες πλέον «Ημέρες Καριέρας», αποκλειστικά για τον τομέα Τουρισμού!

Οι Ημέρες Καρίερας Τουρισμού 2018, θα πραγματοποιηθούν:

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης (Ερμού 45) στις 28 Φεβρουαρίου
Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων (Κωλέττη & Καπλάνη 5) στις 27 Φεβρουαρίου
Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3) στις 15 Μαρτίου

Μάγειρες, Αρτοζαχαροπλάστες, Ειδικοί Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τουριστικοί Υπάλληλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου του τουρισμού και να περάσουν από συνέντευξη. Με αυτό το τρόπο, βιώνουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, κάνουν επαγγελματικές επαφές και εξοικειώνονται με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού, θα συμμετέχουν επίσης τα τμήματα Αισθητικής και Β. Φυσικοθεραπείας για κάλυψη θέσεων στα SPA των ξενοδοχείων.

Η πρακτική άσκηση των απασχολούμενων σε ξενοδοχειακές μονάδες είναι αμειβόμενη και με ασφάλιση κατά εργατικού ατυχήματος, βάση του ΦΕΚ 1345/τ.Β’/31.08.2010/παρ.6, ενώ οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν διαμονή και διατροφή σε όσους απασχολούν.