Δυναμικά ξεκίνησε το 2018 για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ με την συμμετοχή αθλητών του στο 6ο διεθνές Snow Camp Taekwondo που έλαβε χώρα στην πόλη της Κοζάνης, στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄ Ιωάννης Σκαρκαλάς ΄΄ .

360 αθλητές 48 συλλόγων από 6 χώρες συμμετείχαν σε αυτή την αθλητική γιορτή που για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο σύλλογος Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. 18 διεθνείς διακεκριμένοι αθλητές, ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές αντάλλαξαν αγωνιστικές εμπειρίες για 4 ημέρες. Την τελετή έναρξης της εκδήλωσης έκανε ο δήμαρχος Κοζάνης κύριος Ιωαννίδης Λευτέρης παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Κοζάνης κύριο Ιωαννίδη Γιάννη, του προέδρου της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κύριο Μανώλη Χρήστο, του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο, και πολλών αθλητών, γονέων και φίλων που κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, συμμετείχε με τις αθλήτριες Παπαδοπούλου Κυριακή, Νάνου Ιωλάννα, Μαλίγκα Έλενα και Πόζαρλη Αθηνά και την συνοδεία της προπονήτριας Μπιρόζη Αναστασίας.

bty

Στόχος αυτού του event ήταν να βρεθούν αθλητές και προπονητές με αφορμή ένα αγώνισμα, το ολυμπιακό ταεκβοντό ώστε να αναπτυχθούν σχέσεις φιλίας, εντός και εκτός συνόρων, να γίνει γνωριμία με διαφορετικές κουλτούρες, να πάρουμε αλλά και να δώσουμε στοιχεία του πολιτισμού μας, να ανταλλάξουμε απόψεις τόσο αγωνιστικές και τεχνικές όσο και προπονητικές συμβουλές. 50 προπονητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις, και να πάρουν επιπλέον πληροφορίες από τις παράλληλες ενότητες που οργανώθηκαν από τους διοργανωτές όπως :
1) Κανονισμοί διαιτησίας, από την διεθνή διαιτητή , υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος και γυμνάστρια του συλλόγου, κα. Κουτρότσιου Αναστασία .
2) Ενημέρωση Διατροφής για τους αθλητές ειδικά την ημέρα των αγώνων, από την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο απόφοιτος του Χαροκόπειου πανεπιστημίου Αθηνών , κα. Γκέσου Μπατσίλα Βασιλική.
3) Αθλητικές περιδέσεις, ειδικά για την μέρα των αγώνων , από την φυσικοθεραπεύτρια κα. Βαβουλίδου Σμαρώ, με ειδικότητα στο kinesiotaping από το πανεπιστήμιο Jianxi Kina.
Ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών για μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου ενώ τέλη του μήνα ξεκινάνε τα πρωταθλήματα για το 2018.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους γεμάτη επιτυχίες!