Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ) Μιχάλης Γεράνης και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, σας προσκαλούν να στηρίξετε τη δράση «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πρωτοβουλία του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και των συνεργαζόμενων Δήμων επιδιώκει να προωθήσει την ιδέα της επανάχρησης και να δώσει ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Κεντρική ιδέα είναι η συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων, που θα χαριστούν από τα παιδιά και θα δοθούν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, η σε άπορες οικογένειες (δίκτυα αλληλεγγύης). Χαρίζοντας ένα βιβλίο η ένα παιχνίδι κάνετε μια πράξη αγάπης και φιλίας προς εκείνα τα παιδιά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Παιδιά που έχουν στερηθεί τη χαρά ενός δώρου και δεν έχουν τη δυνατότητα να το ζητήσουν.

Περιμένουμε να φέρετε και εσείς τα δικά σας δώρα για τους αγνώστους φίλους σας. Γιατί πάντα η προσφορά και η αλληλεγγύη δίνουν χαρά όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει αλλά και σε αυτόν που προσφέρει .Όταν η αγάπη φωλιάζει στις καρδιές μας τις ζεσταίνει, προσθέτοντας μια νότα ελπίδας για όλους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται την Τετάρτη 24/01/2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γηπέδου Έδεσσας και ώρες 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00.