Σε τροχιά Ευρώπης ο Αερωπός – Έδωσε τέλος στους ψίθυρους

Παίζοντας πλήρης μετά από καιρό η ομάδα του Αερωπού Έδεσσας στο κατάμεστο ΔΑΚ που για μια ακόμη φορά ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας έδειξε την αγάπη και τη συμπαράσταση στην ομάδα. Μια νίκη που έδωσε απάντηση κι έδωσε τέλος στους ψίθυρους που ακούγονταν πριν το παιχνίδι. Η ομάδα και οι άνθρωποι του Αερωπού έχουν δείξει το ήθος της στα δέκα χρόνια παρουσίας της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Στο αγωνιστικό μέροςο Αρχηγός Παναγιώτης Τζσουβάρας σε ρόλο οργανωτή όπως αυτός ξέρει να μοιράζει πολλές ασίστ, ο Πέτρος Κυριακού να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα να βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα με 13 τέρματα, Δημάκης – Τριανταφύλλου να βρίθουν με την εμπειρία τους, ο Ιβάν Ανγκέλωφ μετά τον τραυματισμό του να βρίσκει ρυθμό χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι αθλητές με τον προπονητή Γιάννη Πιλάλίδη να δίνει συμμετοχή σε τρεις δεκαεξάχρονους, Κυριλίδη-Ρόμπη-Λιόφη, όπου πήραν συμμετοχή και αποτελούν τη νέα γενιά του χάντμπωλ. Ο Αερωπός ευχαρίστησε τους φιλάθλους του και στο τέλος αποθεώθηκαν οι παίκτες ανταποδίδοντας κι αυτοί με τη σειρά τους το θερμό χειροκρότημα με υπόκλιση.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 6-5, 6-9, 11-10, 15-13, 17-13 (ημίχρονο) 21-14, 23-15, 28-18, 30-19, 34-22, 36-24 (τελικό)
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τριανταφύλλου (τ/φ) Τζουβάρας Π. 3, Μαυρόπουλος, Ρόμπης Α., Τζουβάρας Φ.. 3, Κράλλης 5, Ανγκέλοφ 2, Δημάκης 6, Ντράκσιτς 1, Βαφείδης 1, Ρόμπης Δ., Κυριμλίδης 2, Κυριακού 13, Λιόφης, Αρβανιτίδης, \
ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86 (Σάκης Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Μπέτζιος,(Τ.Φ) Χαϊτίδης 3, Τουνγκελίδης 5, Κοτσαμαρίκογλου 1, Θωμίδης 1, Αντάμοβιτς 6, Κοβογλανίδης 1, Κουρουτζίδης, Γιαννακόπουλος 2, Μαλαμίδης, Τσιτσίγκος 2, Κουρτίδης 1, Σίνα, Παγωνίδης 1, Κρανιώτης.