Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στο Νεοχώρι σε έναν αγώνα που από δικά του λάθη τελικά ηττήθηκε.


Οι βυσσινί ξεκίνησαν φουριώζοι τον αγώνα και μόλις στο 11′ ο Ρέτζιας άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ. Στο 13′ ο Καρακατσάνης μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε το σουτ σε κόρνερ. Μέσα σε ένα εφιαλτικό 10λεπτο και με συνεχή λάθη οι παίκτες του Μακεδονικού δέχθηκαν τρία γκολ για την ολική ανατροπή. Στο 24′ ο Μητσόπουλος έκανε λάθος πάσα στην άμυνα και ο Ταστεμίρογλου με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ροδίντσης έχασε την μπάλα και ο Καραγιαννίδης από κοντά έκανε το 2-1. Στο 34′ βαθιά μπαλιά βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα των βυσσινί και ο Ταστεμίρογλου, με σουτ καρμπόν του 1-1, πέτυχε τρίτο γκολ για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η χιονόπτωση δεν τους επέτρεψαν για κάτι περισσότερο από ένα σουτ του Ρέτζια που σταμάτησε στους αντίπαλους αμυντικούς.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Χαραλάμπους): Ροδίντσης, Ρέτζιας, Μητσόπουλος, Καλογιάννης, Παπαδόπουλος, Μακρίδης, Χρυσοστόμου, Γάτσης, Καραγιάννης (46′ Θεολόγου), Ηλιάδης, Καρακατσάνης.