Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (9-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 26 ετών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 590 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία «ECSTACY», 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση • Συνελήφθη χθες (9-2-2018) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για απάτη.
• Συνελήφθη χθες (9-2-2018) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 33χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για απάτη.
Εξιχνίαση κλοπής από όχημα Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 38 και 50 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 7 Φεβρουαρίου 2018 αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα στην Έδεσσα, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.623,10 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Ληστεία Σήμερα (10-2-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, 2 άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, παραβίασαν παράθυρο οικίας σε περιοχή της Ημαθίας, που διέμενε 59χρονη ημεδαπή, την οποία ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα τράπεζας ανάληψης χρημάτων. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.