Την ήττα με 44-61 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα του Εδεσσαϊκού από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.

Δυστυχώς το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού μπήκε σε «δεύτερη μοίρα» με ευθύνη των δύο διαιτητών της αναμέτρησης κυρίων Αρβανίτη και Κούλη που δυστυχώς κατάφεραν, γιατί πρόκειται περί κατορθώματος, να δυναμιτίσουν έναν αγώνα Γυναικείου Πρωταθλήματος !!
Αν το «ταλαιπωρημένο» πρωτάθλημα Γυναικών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., το οποίο έχει όλες και όλες 6 αγωνιστικές, αρχίζει να αντιμετωπίζει και καταστάσεις με διαιτητές που δυστυχώς είναι ανεπαρκείς, σύντομα δεν θα υπάρχει.
Ο κύριος Αρβανίτης στο 6ο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου απέβαλε τον προπονητή της ομάδας του Εδεσσαϊκού με δύο συνεχόμενες Τεχνικές Ποινές.
Θα μπορούσε κάλλιστα να περιοριστεί στην μία τεχνική ποινή άλλα δυστυχώς για το Γυναικείο μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., ο κύριος Αρβανίτης θεώρησε ότι έπρεπε να εξαντλήσει την δυνατότητα που του έδινε ο κανονισμός, όταν ο κόουτς Μπιτέρνας συνέχισε να διαμαρτύρεται λέγοντας « καλά αυτό δεν ήταν φάουλ;». Βαριά κουβέντα εξεστόμισε ο κόουτς απέναντι στον ΑΡΧΟΝΤΑ της αναμέτρησης κύριο ΑΡΒΑΝΙΤΗ, που άμεσα εφάρμοσε τον νόμο. “Μάλλον χρειάζεται ψυχολογική στήριξη στον συγκεκριμένο διαιτητή, για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται απλές καταστάσεις που γίνονται σε ένα αγώνα μπάσκετ”, το οποίο ενόχλησε τον συνδεσμο διαιτητων Ημαθίας που ανήκει ο κ. Αρβανίτης αν και δεν είχαμε τέτοια πρόθεση.
Ο Εδεσσαϊκός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ, για την τραγική ανεπάρκεια του εν λόγο διαιτητή ευχόμενος να μην συναντήσει αντίστοιχες διαιτησίες στον «ευαίσθητο και εύθραυστο χώρο» του Γυναικείο μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ..
Για την ιστορία και μόνο η ομάδα του Φ.Ο.Α ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι με 44-61, κάτι που πιθανόν θα γινόταν και χωρίς την «δράση» του κυρίου Αρβανίτη, καθώς η ομάδα της Έδεσσας παρατάχτηκε με σημαντικές ελλείψεις από τους τραυματισμούς των Κελέση, Σιβένα, Αγγέλου αλλά και την απουσία της Τσολάκοβιτς.
Τα δεκάλεπτα: 9-20, 26-29,(ημίχρονο), 37-51, 44-61.(τελικό)
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Μπιτέρνας): Σάλα 6(1), Παπαδοπούλου 7, Καμτσή 6, Μαυρίδου, Κουρσαράκου 5(1), Μπαρουτσή, Προδρομίδου, Πάχου Ι. 5(1), Ιωαννίδου 5, Παχου Π. 10, Θεοδωρίδου.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βασίλογλου): Νοχουτίδου, Αριτζόγλου, Χασάπη, Πρόικου 34(7), Ελευθεριάδου 3, Γεωργουλούμη 1, Παπαγεωργίου 14(1), Πουσίνη, Δήμτση 4, Ασβεστοπούλου 2, Καραπάνου 3.