Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει δύο υπηκόους Συρίας, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου.
Σύλληψη για κατοχή βεγγαλικών
Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 40χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Συνελήφθησαν χθες (31-1-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 30 ετών, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αντίστοιχα, οι οποίοι παρεμπόδισαν τον έλεγχο του καταστήματος, για τη διενέργεια παράνομων παιγνίων.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
• Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθησαν χθες (31-1-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 60, 24 και 42 (γυναίκα) ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν στο όχημα που επέβαιναν, 88 πακέτα τσιγάρων, 60 πακέτα από τα οποία, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.