Συλλήψεις για κλοπή και εξιχνίαση κλοπών

Συνελήφθησαν χθες (14-2-2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών 3 ημεδαποί ηλικίας 59, 46 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν δύο μπαταρίες, τις οποίες όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από μηχάνημα έργων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι, το τελευταίο διάστημα αφαίρεσαν επίσης τις μπαταρίες δύο οχημάτων σε περιοχές της Χαλκιδικής. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, ενώ οι κλεμμένες μπαταρίες θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη χθες (14-2-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών, για απάτες που έγιναν το 2016 στη Γερμανία.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (14-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 34χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα μία φιάλη αλκοολούχου ποτού, έγινε όμως αντιληπτός από υπάλληλο ασφάλειας του καταστήματος.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (14-2-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (14-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 55χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• Συνελήφθη σήμερα (15-2-2018) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 26χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 60 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:
• Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 20ο χιλιόμετρο.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο και
• Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 7ο χιλιόμετρο.