Συλλήψεις για κλοπή

• Συνελήφθησαν χθες (7-2-2018) τα ξημερώματα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 35χρονος και μία 45χρονη, ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσαν από αποθήκη 83χρονου διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.
• Συνελήφθη χθες (7-2-2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα το κινητό τηλέφωνο 24χρονης. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην 24χρονη.
Εξιχνίαση απάτης Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, καθώς όπως κατήγγειλε 51χρονος ημεδαπός, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω διαδικτυακής αγγελίας που είχε αναρτήσει ο 25χρονος, χωρίς ποτέ να του αποστείλει το κινητό τηλέφωνο.
Εξιχνίαση κλοπής Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (6-2-2018) το πρωί διέρρηξε παράθυρο οικίας 46χρονης σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της παθούσας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (7-2-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 64χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 3 δοχεία με συνολικά 80 λίτρα καυσίμου, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησε.
• Συνελήφθη σήμερα (8-2-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 50 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες καπνού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησε.