Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αντίσταση

Συνελήφθησαν χθες (26-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 42χρονος ημεδαπός και ένας 16χρονος υπήκοος Τσεχίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, αρχικά ο 42χρονος αφού απείλησε και εξύβρισε απρόκλητα τους αστυνομικούς, βιαιοπράγησε εναντίον τους, ενώ εντός του παραπάνω αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και δύο αλυσίδες με ξύλινη χειρολαβή, τα οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (25-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, ένας 45χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς νωρίτερα διέρρηξαν κατάστημα που ήταν εκτός λειτουργίας και αφαίρεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε όχημα που χρησιμοποίησαν, το οποίο κατασχέθηκε. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον κάτοχο τους. Επίσης κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που εντοπίσθηκαν στο παραπάνω όχημα.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (26-2-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 21χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 12,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (26-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 49χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών, τα οποία διέθετε προς πώληση σε θαμώνες του καταστήματος.