Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημέρα Καριέρας αποκλειστικά αφιερωμένη στα επαγγέλματα Υγείας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατίας 2-4.

Η στιγμή αυτή κρίνεται καθοριστικής σημασίας για την επαγγελματική πορεία των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μία πληθώρα συνεντεύξεων, που θα τους ανοίξουν την πόρτα της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης. Τα τμήματα που θα παρευρεθούν στην Ημέρα Καριέρας Υγείας είναι τα εξής:
Βοηθός Φυσικοθεραπείας
Βοηθός Εργοθεραπείας
Βοηθός Νοσηλευτικής
Βοηθός Φαρμακείου
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας

Οι σπουδαστές των παραπάνω ειδικοτήτων έχοντας λάβει υψηλών προδιαγραφών κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους, αποτελούν την πρώτη επιλογή εταιριών- προτύπων που δραστηριοποιούνται με τεράστια επιτυχία στο χώρο της Υγείας τα τελευταία χρόνια. Αυτό αποδεικνύει αναμφίβολα, ότι οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας ως ανερχόμενοι επαγγελματίες, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει η σωστή επιλογή Εκπαιδευτικού Οργανισμού στην επαγγελματική τους κατάρτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,
Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406,