Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΊΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

dav

Σε μια κατάμεστη με κόσμο αίθουσα από αθλητές και φίλους του αθλήματος με επίσημους προσκεκλημένους και παρουσιάστρια της εκδήλωσης την κ.Τσολάκη Ελένη.
dav

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας από τον κ.Ορφανό Γιώργο, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των 10 καλύτερων σωματείων για το 2017 και των 290 συνολικά αθλητών για τις περυσινές τους Διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις και την εισαγωγή τους στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ.
dav

Φυσικά και δεν έλειπαν οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ από την βράβευση αφού βραβεύτηκαν ο Τότλης Ιωάννης, η Νάνου Ιωάννα και η Πόζαρλη Αθηνά ως μέλη της επίλεκτης Ομάδας. Ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν και οι προπονητές του κλιμακίου μέσα στους οποίους και η προπονήτρια του συλλόγου μας Μπιρόζη Αναστασία που είναι προπονήτρια των επίλεκτων ομάδων της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες των Πάιδων/Κορασίδων εδώ και 5 χρόνια.

Καλή χρόνια με υγεία σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους με υπομονή και επιμονή!
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί Διεθνές πρωτάθλημα G1 βαθμολόγησης στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου θα συμμετέχουν από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ο Τότλης Ιωάννης, η Παπαδοπούλου Κυριακή και η Μαλίγκα Έλενα.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!