Συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές
Συνελήφθησαν χθες (4-3-2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 3 ημεδαποί ηλικίας 55, 29 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν μεταλλικά αντικείμενα, είδη υγιεινής, καλώδια και άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης και κατασχέθηκαν. Επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Συλλήψεις για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
• Σε συνέχεια του από 3-3-2018 δελτίου τύπου, αναφορικά με τη σύλληψη 50χρονου, για κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη προχθές (3-3-2018) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και ο 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο κατάστημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κοσμήματα που είχαν κλαπεί από τον 50χρονο το προηγούμενο διάστημα.
• Συνελήφθη προχθές (3-3-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, ένα γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2017 από περιοχή του Κιλκίς. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.
Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
• Συνελήφθησαν χθες (4-3-2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 ημεδαπές ηλικίας 21, 16 και 15 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, μπήκαν παράνομα στην αυλή οικίας 70χρονου με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή.

• Συνελήφθη χθες (4-3-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 60χρονη υπήκοος Ρωσίας, διότι προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από παγκάρι Ιερού Ναού στην πόλη της Κατερίνης.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθησαν προχθές (3-3-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και ειδικότερα συνελήφθησαν:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 60 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 67χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 100 πακέτα τσιγάρων, 400 γραμμάρια καπνού, 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών και 10 λίτρα βενζίνης, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 50χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 165 πακέτα τσιγάρων, 900 γραμμάρια καπνού και 5,45 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.
• Συνελήφθη χθες (4-3-2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της αλλά και στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 175 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία κατασχέθηκαν.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 7ο χιλιόμετρο.