Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (1-3-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 45χρονος ημεδαπός, διότι έθραυσε το τζάμι παραθύρου σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (1-3-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει εντός του οχήματός του, ένα μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (1-3-2018) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (1-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 55χρονος ημεδαπός, διότι παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, απενεργοποιώντας τους τρεις υπολογιστές που λειτουργούσαν στο εσωτερικό του.