Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (16-3-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 άνδρες ηλικίας 21 και 27 ετών, καθώς και μία 27χρονη γυναίκα, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν διαπιστώθηκε ο 27χρονος να κατέχει ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό ρόπαλο, ενώ στην κατοχή των άλλων δύο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων. Επίσης προέκυψε ότι σε βάρος της 27χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύλληψη για κλοπή από οικία

Συνελήφθη χθες (16-3-2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, 35χρονη ημεδαπή, καθώς λίγο νωρίτερα μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 51χρονου και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (16-3-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 34χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 93 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 15 γραμμαρίων.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (16-3-2018) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 22 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.