Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (12-3-2018) σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 28χρονος ημεδαπός και ανήλικος ημεδαπός, διότι προσποιούμενοι ότι ενδιαφέρονται για την αγορά μοτοσυκλέτας που πωλούσε 24χρονος, με το πρόσχημα της δοκιμής, αφαίρεσαν τη μοτοσικλέτα. Επιπλέον, συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

• Συνελήφθησαν χθες (12-3-2018) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 29 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (11-3-2018) τα ξημερώματα αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού δύο οικόσιτα ζώα και εργαλεία. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, εντοπίσθηκαν τα κλεμμένα εργαλεία τα οποία και αποδόθηκαν. Επίσης διαπιστώθηκε να λειτουργεί παράνομα κλειστό κύκλωμα καταγραφής του εξωτερικού χώρου του σπιτιού, το οποίο και κατασχέθηκε.

• Συνελήφθησαν χθες (12-3-2018) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 20χρονη ημεδαπή και ανήλικος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (12-3-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 57χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων και φιάλες με συνολικά 10,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.