Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο παραβίασε οικία στις Σέρρες και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα. Επιπλέον, το ίδιο διάστημα στις Σέρρες, μπήκε παράνομα σε οικία χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει και ένα σταθμευμένο όχημα.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (13-3-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 25χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 190,7 γραμμαρίων,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• χρηματικό ποσό 250 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση κάνναβης.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (13-3-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 47 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 47χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, που είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου του. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (13-3-2018) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 39 ετών, διότι στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων και δύο συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία είχε προμηθευτεί για λογαριασμό του 48χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.