Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε πλαστικές γλάστρες συνολικά 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 12 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (28-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 22 φυσίγγια και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση κλοπής

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος 64χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 30-1-2018 σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε τσάντα ιδιοκτησίας 82χρονου ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη προχθές (27-2-2018) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.