Το Περιφερειακό Χωροταξικό σχέδιο Κεντρικής Μακεδονίας προβλέπει την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων χαμηλής και μέσης όχλησης του Νομού μας στα όρια του Νομού με την Ημαθία. Άραγε όσοι σκεφτήκανε αυτό το σχέδιο το ψάξανε καλά? Στα χαρτιά μπορεί να φαίνονται όλα όμορφα όμως δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα.

Ρωτήσανε τις επιχειρήσεις αν έχουν αυτήν την δυνατότητα? Ρωτήσανε τους εργαζομένους αν μπορούνε να πηγαίνουν τόσο μακριά για να δουλέψουνε? Ενδιαφέρθηκαν για την άποψη της τοπικής κοινωνίας που θα φτωχοποιηθεί?
Όσον αφορά την ΒΙ.ΠΕ Δροσιάς να βρεθεί τρόπος να αναπτυχθεί και όχι να κλείσει!
Να γίνει σύνδεση της με την Εθνική οδό και την Εγνατία οδό. Πρέπει να προσελκύσουμε και να βοηθήσουμε επιχειρηματίες για να υπάρξει ανάπτυξη και όχι να στραγγαλίζουμε την όποια οικονομική δραστηριότητα υπάρχει. Δεν φτάνει που οι φόροι είναι τόσο εξουθενωτικοί που δεν τολμάει κανένας να ξεκινήσει κάποια δραστηριότητα και φεύγουν όλοι στο εξωτερικό, αλλά και αυτούς που έχουν παραμείνει τους διώχνουμε με τον τρόπο μας. Πρέπει να σκεφτούν καλά οι υπεύθυνοι πριν υπογράψουν αυτόν τον νόμο καταστροφή για την περιοχή μας και όχι μόνο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ