Εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης βουλγαρικών Αρχών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 58χρονη υπήκοος Καναδά, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 56χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα του, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να κατέχει 2 πιστόλια κρότου-αερίου με 2 γεμιστήρες και 2 χοάνες εκτόξευσης φωτοβολίδων, καθώς και 200 φυσίγγια κρότου-αερίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, μία γεμιστήρα με 10 μεταλλικά σφαιρίδια, μία αμπούλα αερίου, 222 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα γκλομπ, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αμπούλες αερίου και 320 μεταλλικά σφαιρίδια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 52,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη χθες (30-3-2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 67 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.