Ο Ορφέας Ριζαρίου φιλοξένησε την Ελπίδα Έδεσσας στο γήπεδο Ριζαρίου την Κυριακή 4 Μαρτίου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το κέντρο και προσέχοντας τα μετόπισθεν. Στο 33` ο Σαμπάν Μπράσσα με ένα σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια κρέμασε τον τερματοφύλακα της Ελπίδας Έδεσσας ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίδα μπήκε με πάθος και σε μια επίθεση ο Λάζαρος Τουρμάνης που ανεβαίνει λόγω ύψους στα κόρνερ έπειτα από αναμπουμπούλα ισοφαρίζει το παιχνίδι στο 56`.


Λίγο αργότερα μπαίνει στο παιχνίδι ο “Γερμανός” (Γιάννης Μίσκος) και στην πρώτη του ουσιαστικά φάση με κοντινή κεφαλιά 4 λεπτά την ισοφάριση γράφει το 2-1 παίρνοντας τα πόδια των παικτών του Ορφέα φτερά. Στο 65` ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ντόρης Καραολάνης με ένα δυνατό ψιλοκρεμαστό σουτ κάνει το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και όλα ανοιχτά για τέσσερις ομάδες. Η πρωτοπόρος Θύελλα Σαρακηκών με 45 βαθμούς το Νησί και η Ελπίδα στους 40 και 4ος στη βαθμολογία ο Ορφέας με 36.