Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφθηκε την Δευτέρα 2 Απριλίου του 2018 το Γηροκομείο της Έδεσσας, όπου αντάλλαξε ευχές και δώρα για το Πάσχα με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται σε αυτό, καθώς και με τους εργαζόμενους στο γηροκομείο. Συνομίλησε επίσης μαζί τους για τις συνθήκες διαβίωσής τους εκεί, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και από τους εργαζόμενους του γηροκομείου.


Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών για ανταλλαγή δώρων και ευχών με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κοινωνική αυτή δομή που τελεί υπό την στέγη της Ιεράς Μητρόπολης, καθώς και τις εθελόντριες που παρέχουν εθελοντική εργασία.
Την ίδια ημέρα η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε επίσης τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας στα νέα γραφεία και συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Λάζαρο Σιδερά και μέλη του Συλλόγου, από τους οποίους ενημερώθηκε για την δράση του συλλόγου σε ότι αφορά την παροχή αναπηρικών αμαξιδίων σε κινητικά αναπήρους σε όλη τη χώρα από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακίων και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στα μέλη τους για την επίλυση γραφειοκρατικών θεμάτων.