To Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει για όλους όσους αγαπούν το νερό! Την Δευτέρα 16 Απριλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει και σας καλωσορίζει για την θερινή περίοδο 2018 με νέα καθημερινά προγράμματα κολύμβησης, εκμάθησης, προπόνησης και άθλησης για παιδιά και για ενήλικες με στόχο την ασφαλή διασκέδαση, την άθληση και την ψυχαγωγία στο νερό.

Ήδη την εβδομάδα που διανύουμε φιλοξενείται ένα εκπαιδευτικό κολυμβητικό camp προετοιμασίας με δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα μαζί με τους προπονητές τους που επέλεξαν την Έδεσσα, των νερών και των ανθισμένων κερασιών για την προετοιμασία τους.

Μια σειρά αναβαθμισμένων παρεμβάσεων με σκοπό την παροχή σύγχρονης εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών με σεβασμό στην ασφάλεια και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της περιοχής Κιουπρί σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχει υλοποιηθεί. Από φέτος λειτουργεί και κυλικείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών κέντρων. Τα προγράμματα κολύμβησης, οι ώρες λειτουργίας, οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και η δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής εγγραφής θα γίνονται στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας στο www.edessacity.gr. Όσοι θέλουν μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης για παιδιά, ενήλικες αλλά και εκγύμνασης με Aqua Aerobic και πρόγραμμα Baby Swimming. Παράλληλα θα μπορούν να κολυμπούν σε ελεύθερο ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα στο διευρυμένο καθημερινό ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας το οποίο θα είναι ανοιχτό και για επισκέπτες που έχουν την κάρτα της Έδεσσας, την Edessa City Card.

H πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κα.Αναστασία Ιατρίδου που φέρει την ευθύνη της λειτουργίας όσο και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Δημήτρης Γιάννου αναφέρουν ότι σκοπός είναι η επιμήκυνση του χρόνου λειτουργίας με στόχο την 12μηνη λειτουργία και παράλληλα την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία να κολυμπάς σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Έδεσσας.
Το Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Έδεσσας, βρίσκεται στην κατάφυτη περιοχή Κιουπρί δίπλα στο ιστορικό γεφύρι όπου εικάζεται ότι περνούσε η αρχαία Εγνατία οδός και αποτελεί τμήμα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας. Σκοπός της λειτουργίας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόσβασης σε 2 οργανωμένες αθλητικές κολυμβητικές θερμαινόμενες πισίνες με διαρκή έλεγχο ποιότητας νερού.
Καλό κολύμπι και καλή κολυμβητική χρονιά από την Έδεσσα την πόλη των νερών