Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

• Συνελήφθη σήμερα (1-4-2018) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου απέρριψε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, ενώ στο όχημα που επέβαινε εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα, συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 12,4 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθησαν χθες (31-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 19 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 15,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Σκύδρας.

Συλλήψεις για ζωοκλοπή

Συνελήφθησαν χθες (31-3-2018) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 18χρονος ημεδαπός και 20χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, το προηγούμενο βράδυ μαζί με 22χρονο συνεργό τους, παραβίασαν ποιμνιοστάσιο σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν 6 αμνοερίφια, τα οποία εντοπίσθηκαν σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (31-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθησαν χθες (31-3-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 67χρονος υπήκοος Αρμενίας και 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκαν 10 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 67χρονο, ενώ ο 67χρονος κατείχε στην οικία του 320 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

• Συνελήφθη σήμερα (1-4-2018) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 32χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 100 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.