Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 36 και 30 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Νοέμβριο διέρρηξαν κεντρική είσοδο επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές αξίας 10.000 ευρώ. Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, τα ξημερώματα παραβίασε γραφεία συλλόγου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή βεγγαλικών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 407 πυροτεχνικές κατασκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παράνομο έρανο

Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το πρωί στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 36χρονος ημεδαπός, διότι διενεργούσε παράνομο έρανο διαθέτοντας προς πώληση έντυπα για λογαριασμό μη κερδοσκοπικής εταιρείας. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν το έντυπο υλικό και το χρηματικό ποσό των 85,70 ευρώ, προερχόμενο από τον παράνομο έρανο.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 53χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 100 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 19 πακέτα τσιγάρων και 20 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.
• Συνελήφθη χθες (2-4-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 53χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 41 φιάλες με συνολικά 29,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.
• Συνελήφθησαν χθες (2-4-2018) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 40 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση, 29 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.