Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

• Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,7 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

• Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9,8 γραμμαρίων, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 27 εκατοστών και ένα μαχαίρι με αυτοσχέδια λαβή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

• Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών, για υπεξαίρεση, παραβίαση κατάσχεσης, απείθεια, παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος και του δασικού κώδικα.

• Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 27χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 40 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.