Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσε από δύο οικίες στις Σέρρες, συνολικά το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (4-4-2018) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, 64χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 37 και 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 64χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τους δύο υπηκόους Αλβανίας, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθησαν χθες (4-4-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 500 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

 39χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 115,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

 52χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 26 λίτρα αλκοολούχων ποτών σε φιάλες και 40 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα πακέτα τσιγάρων και οι ποσότητες αλκοολούχων ποτών κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.

• Συνελήφθη σήμερα (5-4-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 39χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 120 πακέτα τσιγάρων και 7 συσκευασίες καπνού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.