Εξιχνιάσεις απάτης

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου υπηκόου Ρουμανίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Αύγουστο του 2017, απέσπασε μαζί με συνεργό του το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ από 26χρονο ημεδαπό, με το πρόσχημα πώλησης μοτοσυκλέτας μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα πώλησης κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, έπεισε 44χρονο ημεδαπό να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ για την αγορά του.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (5-4-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή 600 ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία.

Συλλήψεις για απείθεια, παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (5-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο 42χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 375,5 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (5-4-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 63χρονος ημεδαπός, διότι σε χώρο λαϊκής αγοράς διαπιστώθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένα και να διαθέτει προς πώληση, 130 πακέτα τσιγάρων και 8 συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου και κατασχέθηκαν.