Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής, αφαίρεσε από σημείο του οικοπέδου κοσμήματα συνολικής αξίας 12.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του 47χρονου, τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

• Συνελήφθη χθες (11-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 42χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του αλλά και στην οικία του, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 174,9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (11-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (11-4-2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της αντίστασης.

Συλλήψεις για παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν χθες (11-4-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαπές ηλικίας 65 και 40 ετών, διότι διαπιστώθηκε να διενεργούν έρανο για λογαριασμό συλλόγου και να στερούνται σχετικής άδειας. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε έντυπο υλικό και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, ως προερχόμενο από τον παράνομο έρανο.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (11-4-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 25χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 55 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 36 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 41χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 27,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία καύσιμα και ποτά κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.