Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

• Συνελήφθη χθες (12-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε ποιμνιοστάσιό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 δύο καραμπίνες που κατείχε χωρίς άδεια,
 κάνη όπλου,
 16 φυσίγγια,
 μικροποσότητα κάνναβης,
 4 σπόροι κάνναβης,
 3 τρίφτες κάνναβης και

 ένας αμφορέας και 11 τμήματα αγγείων, τα οποία θα αποσταλούν στην αρμόδια εφορεία αρχαιοτήτων, για την εκτίμηση της χρονολόγησής τους.

• Συνελήφθη χθες (12-4-2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 164 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (12-4-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 62χρονος υπήκοος Τουρκίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Ιντερπόλ Τουρκίας, για τοκογλυφία και απειλές με όπλα, πράξεις που έγιναν το 2005 στην Τουρκία.
Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2013 παραβίασε περίφραξη επιχείρησης σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε επαγγελματικά εργαλεία αξίας 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου υπηκόου Αλβανίας και 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 09-4-2018 χρησιμοποιώντας ένα όχημα, μετέβησαν σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς με σκοπό την κλοπή, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη χθες (12-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, περί όπλων και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθησαν χθες (12-4-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 58 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 820 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 89 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 76χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 48,25 λίτρα αλκοολούχων ποτών σε φιάλες, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.

• Συνελήφθη χθες (12-4-2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 35χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 120 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.