Μετά από σχετικό αίτημα του μικρού Κωνσταντίνου από την Αραβησσό του Δήμου Πέλλας,ο οποίος πάσχει από απειλητική ασθένεια, που υποβλήθηκε μέσω του «ΜΑΚΕ Α WISH» [ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ]-ΕΛΛΑΔΟΣ προς τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας και τους Συλλόγους των Αστυνομικών, εκφράζοντας την επιθυμία του να συναντηθεί με αστυνομικούς για να του παραδώσουν οι ίδιοι το δώρο των γενεθλίων του [ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι αστυνομικού τύπου τζηπ],μιας και όπως ανέφερε συμπαθεί την αστυνομία και θα ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει και ο ίδιος αστυνομικός, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα του μικρού μας φίλου και συμμετείχε από κοινού με τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε γι’ αυτό, το Σάββατο 28-4-2018.

Μάλιστα, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας προμηθευθήκαμε και δωρίσαμε στο μικρό Κωνσταντίνο αντίγραφο αστυνομικής στολής , την οποία φόρεσε κατά τη συνάντηση του με τους Αστυνομικούς, βοηθώντας έτσι να εκπληρωθεί η επιθυμία του με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δήλωσαν οι γονείς του, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση : «ένα όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου έγινε πραγματικότητα».

-Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.],ευχαριστεί θερμά για το ράψιμο και την προμήθεια της στολής αστυνομικού για τον μικρό Κωνσταντίνο την Βιοτεχνία “SANDRA” – Ι. Δραγούμη 17-Θεσσαλονίκη και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη αυτής κ. ΣΤΡΑΚΑ Δημήτριο.-

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της Φιλίας]
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

– Ο – – Η –
Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ