Μία από τις μεγαλύτερες νίκες έκανε η ομάδα της πόλης μας κόντρα στη μεγάλη ΑΕΚ των χιλιάδων ευρώ (μεγάλο μπάτζετ) η οποία έχει φτάσει μέχρι τον τελικό Ευρώπης. Ο Αερωπός νίκησε την πλήρη ΑΕΚ στο κατάμεστο ΔΑΚ Έδεσσας που ήταν μόνο φίλαθλοι της Έδεσσας λόγω δρακόντειων μέτρων της αστυνομίας. Από την άλλη ο Αερωπός αγωνίστηκε χωρίς τον Αστέριο Τριανταφύλλου (οικογενειακές υποχρεώσεις) και αναγκάστηκε να παίξει με έναν τερματοφύλακα, τον Σάκη Αθανασίου ο οποίος έπαιξε καταπληκτικά. Ο Αρχηγός Παναγιώτης Τζουβάρας καθοδήγησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Αερωπό εκτός από τα τελευταία δύο λεπτά όπου τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο Στέλιος Δημάκης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του πετυχαίνοντας 9 τέρματα. Ο Πέτρος Κυριακού μόνιμη απειλή από τα extrem και Φάνης Τζουβάρας μαζί με Πέτρο Βαφείδη παλεύανε κόντρα στα μαγαθήρια της ΑΕΚ για 60` ενώ ο Ιβάν Ανγκέλωφ ήταν βράχος στην άμυνα. Η μεγάλη έκπληξη ο 15χρονος Αντώνης Πέρρος που στα κρίσιμα σημεία έβαλε δύο τέρματα και κέρδισε ένα πέναλτυ. Ο Αερωπός αξίζει να σημειωθεί ότι έχει από πίσω του ένα φυτώριο αξιοθαύμαστο και πάγκο αξιοζήλευτο όπου θα χρειαστεί στο εγγύς μέλλον νεανικό και γεμάτο ταλέντο αίμα.

Ο Έφορας του αγώνα Μάκης Ρόμπης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα : Συγχαρητήρια στον φίλαθλο κόσμο του Αερωπού, στους παίκτες και τον Προπονητή μας. Δώσαμε απάντηση στα προκλητικά σχόλια σε σάϊτ της Θεσσαλονίκης ότι ο Αερωπός τάχα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Ας μας βρει τώρα και να μας απαντήσει μετά από αυτήν τη νίκη εάν έχει το σθένος. Καλό μήνα σε όλους!

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΕΚ 25-23

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 5-4, 6-6, 7-8, 9-9, 9-11 (ημχ.), 11-14, 12-14, 15-16, 18-18, 21-19, 25-23

ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζoυβάρας Π. 2, Μαυρόπουλος, Ρόμπης Α., Τζουβάρας Φ. 4, Κράλλης 5, Λιάνδης, Ανγκέλοφ, Δημάκης 9, Βαφείδης 1, Πέρρος Α. 2, Κυριακού 2, Γάτσης, Αρβανιτίδης

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χρ., Πέρρος Γ. 2, Γεωργιάδης 1, Χόγκας 5, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης Π. 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 1, Λόκεν 4, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού 2, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 1.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος Δίλεπτα: 2-3 Πέναλτι: 2/2-3/4