ΙΓΚΡΙΝΤ ΙΟΧΜΑΝ ΤΣΑΚΡΗ (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ) 2/5
Γεννήθηκε στη Γιέγκερντορφ/Ζουτέτεν της Γερμανίας. Υπήρξε μαθήτρια του Χέρμαν Σβέρτγκεν και του καθηγητή Χανς-Γιόργκεν Σλίκερ. Έλαβε 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό αφίσας (1960). Ατομικές εκθέσεις (1997) αφιερωμένη στον Μάρκο Μέσκο. Αγρίνιο – πολιστιστικό κέντρο(1997) Εκδόσεις μολύβι –εβδομάδα πολιτισμού (2014). Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα,Σκύδρα, Γιαννιτσά, Αριδαία ,Ρουμανία, Σερβία, Χαλκιδική. Έργα της βρίσκονται στο Μουσείο μοντέρνας τέχνης Θες/νίκης στο Λύκειο Σκύδρας, αφιερωμένο στην Κική Δημουλά, σε ιδιωτικές συλλογές.
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) 9/5
Ασλανίδου Χριστίνα, Βαρανίκας Θωμάς, Βαταντζής Χρήστος, Γιάντζη Δήμητρα, Γκοτσίου Ιωάννης, Δασκάλου Ευτέρπη, Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος, Θεοδώρου Ελευθερία, Θεοδώρου Ρωξάνη, Κεσίσογλου Ηλίας, Κόγιος Χρήστος, Κυπριανίδου Εύα, Κωνσταντινίδου Κατερίνα, Μουστάκα Ελένη, Παπαδοπούλου Χριστίνα Ροδόβαλη Ελένη, Σαμαρέντση Αναστασία, Σουμελίδης Γεώργιος, Τυριακίδου Αλεξία.

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ (ΖΩΓΡΑΦΟΣ) 16/5
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή της Ρ. Πατεράκη (1984-1986) και στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ (1986-1991). Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη ζωγραφική και τις οπτικές θεωρίες στο University of East London (2001-2002). Διδάσκει στη Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ .
Έχει παρουσιάσει την εικαστική της δουλειά σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε σε residencies, workshops και ανταλλαγές καλλιτεχνών στην Ολλανδία, Φιλανδία, Γαλλία, Σεβία και Τουρκία. Λόγω των θεατρικών σπουδών της, πολλές φορές έχει διατυπώσει τον καλλιτεχνικό της προβληματισμό και με άλλα εκφραστικά μέσα πέραν του ορίου της ζωγραφικής επιφάνειας με performance και video εγκαταστάσεις.
Τα ζητήματα που την απασχολούν είναι το ζήτημα του ορίου, του πεπερασμένου, της ακρίβειας, του ελεγχόμενου -όχι με φόβο αλλά αντίθετα με μία αίσθηση πειθαρχημένης ελευθερίας.

ΡΑΦΑΗΛ ΖΟΥΜΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) 23/5
Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1979. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στην Αθήνα όπου και έζησε 13 χρόνια. Ο κόσμος της φωτογραφίας υπήρχε στην ζωή του από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Λατρεύει να φωτογραφίζει φυσικά τοπία και ανθρώπους, με σκοπό να αποτυπώσει την προσωπικότητα και τα συναισθήματα τους σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που κάποιοι δεν το παρατηρούν ή το θεωρούν ασήμαντο, έχει την ιδιότητα να το μεταλλάσσει και να του δίνει αξία μέσα από την δική του οπτική γωνία, με ένα μόνο κλικ. Η μεγάλη του αγάπη είναι η βυζαντινή μουσική όπου για χάρη της έφτασε έως το σπουδαιότερο αναλόγιο, αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Τα ταξίδια για αυτόν είναι τρόπος ζωής, είναι περιπέτεια και αναζήτηση. Ανήσυχος μοτοσικλετιστής και επίμονος εραστής της φωτογραφίας, εραστής της τέχνης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΒΑΝΗΣ (ΠΟΙΗΣΗ)
Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1972. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Έδεσσας (τρίτη δέσμη), απόφοιτος Σχολών Παστέρ του τμήματος Β.Φυσικοθεραπευτών και απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με την ποίηση από την ηλικία των 13 ετών.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) 30/5
Γεννήθηκε το 1962 στην ‘Εδεσσα όπου ζει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν δυο παιδιά την Ευγενία και τον Γιάννη. Μέτοχος στο Κ.Τ.Ε.Λ Πέλλας από το 1985, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, ηλεκτρονικός, αλλά και με καλλιτεχνικές ανησυχίες σε διάφορες μορφές τέχνης. Είναι η πρώτη του ατομική έκθεση με έργα κυρίως από την φύση και με φυσικά υλικά ,σε μια μεικτή τεχνική ζωγραφικής και χειροτεχνίας, που κάνει τα έργα του να ξεχωρίζουν.