Το 2ο Τεχνικό Πρωτάθλημα (Πουμσε) της ΕΤΑΒΕ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο».

sdr

Το πούμσε είναι οι λεγόμενες φόρμες που αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής ύλης στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και πρόκειται για έναν προκαθορισμένο συνδυασμό τεχνικών (χεριών και ποδιών) που εκτελούνται στον αέρα χωρίς αντίπαλο και επαφή.
sdr

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε σε Τεχνικό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά ,με 4 αθλήτριες ,εκ τον οποίων οι 2 στα μετάλλια. Συγκεκριμένα στην δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο κατάφερε να φθάσει η Τζίωγα Εβελίνα στην κατηγορία των Νεανίδων -έγχρωμες ζώνες ενώ στην Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο έφτασε η Κυριακουλάκου Ελισάβετ στην κατηγορία κορασίδων -έγχρωμες ζώνες.
dav

Χωρίς διάκριση αγωνίστηκαν οι Σταθιάδη Ελένη και Σταθιάδη Ντινα, ωστόσο και οι 4 αθλήτριες αξίζουν συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση τους, που για πολύ μικρή διαφορά στην βαθμολογία θα μπορούσαν όλες να έχουν μια θέση παραπάνω.
Την ομάδα συνόδευε η προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία και έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από αυτή την πρώτη εμφάνιση των κοριτσιών σε Πρωτάθλημα Πούμσε βεβαιώνοντας την σίγουρη επιτυχία την επόμενη φορά!
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με στόχο τις εξετάσεις εγχρώμων ζωνών μέσα Ιουνίου και το Πανελλήνιο Κύπελλο τέλη Ιουνίου.