Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 47χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της σωματικής βλάβης.
Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 21χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα μέσα σε αίθουσα εκδηλώσεων χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μία τσάντα 59χρονης με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

• Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 32χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, ο 38χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 35χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 66χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε αλλά και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 270 πακέτα τσιγάρων, 2 συσκευασίες καπνού και 6 φιάλες αλκοολούχων ποτών, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.
• Συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 61χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 40 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.