Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (2 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 24χρονο ομοεθνή του, ο οποίους στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του 24χρονου θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 30 Απριλίου 2018 στις Σέρρες, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 81χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (2 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 61χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών, για λήψη εικονικών στοιχείων, φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (3 Μαΐου 2018) και ώρα 11.20 περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο της παράπλευρης Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.